Mine klienter siger


Mor og 10-årig pige:
 
Monika skabte en rigtig god og tryg stemning, der gjorde det let at åbne op for alt det svære. Man kan tydeligt mærke, at Monika har mange års erfaring med at tale med børn og skaber hurtigt en fortrolighed. Monika er god til at se ud over barnets problemer og undersøge, hvordan omgivelserne, mor, far, skole, venner og andet kan påvirke ens barn og være en del af årsagen og derved løsningen til at lykkes.
 
 
 
Mor til 13-årig pige:
 
 
Monika  har et helt særligt tag på børn, der kæmper. På sin helt egen kærlige, empatiske og kloge facon har hun hjulpet min datter igennem en rigtig svær periode på både hjemmefronten og i skolen. Min datter har igennem samtalerne med Monika fået redskaber til at håndtere sine frustrationer på en måde, der ikke skubber andre fra hende, og sprog og selvindsigt til at løse konflikter, før de opstår. Idag er hun en teenager, som hviler på et fast fundament af ro og selvværd, og det har Monika været en uvurderlig del af at gøre muligt. Hjemme hos os siger vi, at Monika er magisk.
 
 
Kvinde, 32 år:
 
Jeg har gået hos Monika I mere eller mindre 4 – 5 år.
Hun sætter rammer for en tillidsfuld og imødekommende atmosfære.
Jeg føler mig altid meget i focus og i trygge hænder.
 


Forældre (skilt) til en 10årig dreng
 
Vi har snakket med Monika i en periode, da vi syntes vores dreng på 10 år havde det svært med flere ting. Monika har på fineste vis formået at hjælpe vores dreng med at folde sig ud og få sat ord på nogle af de ting, der gjorde hverdagen svær. Samtalerne har åbnet hans øjne for de forskelligheder der fx er mellem at være hos mor og hos far, hvilket har hjulpet ham til at være i forskelligheden på en måde, der tydeligvis er lettere for ham.
 
Da vi startede hos Monika sad vores dreng nærmest og gjorde knuder på sig selv i stolen og fik ikke mange ord over læberne. Løbende har Monika tøet ham op med forstående ord, interessante spørgsmål og masser af småkager, så han kunne tale mere frit og åbent og sidde mere afslappet. Til sidst var han so glad for at komme hos Monika, at han har anbefalet en af sine venner at tale med hende. Det er tydeligt Monika har en særdeles god forståelse for børn og det de kæmper med !


Tysk studerende, 27 år
Ein deutscher Student, 27 Jahre

 
Monika hat mich sehr darin unterstützt, mit meiner Angst besser umzugehen. Dank ihrer Therapieansätze habe ich es geschafft, negative Gedankenmuster besser zu erkennen und abzulegen. Ich habe Monika als sehr nette, unkomplizierte und aufmerksame Person kennen gelernt.